Ontdek mijn werkwijze

by loyd spijker

Je hebt geen zin en tijd om stad en land af te lopen op zoek naar iets dat past binnen jouw interieur of exterieur. Je wil iets unieks dat perfect aansluit bij jouw huis, tuin en wensen. Een woonproduct dat niemand anders heeft. Dat klopt bij jouw stijl en leefomgeving. Zonder gedoe, van het eerste contact tot en met de aflevering. Dat kan. Lees hieronder meer over mijn werkwijze.

Persoonlijk contact

Na een eerste korte kennismaking per telefoon of e-mail kom ik bij je langs. We bespreken je wensen en ik bekijk de ruimte. Ik denk graag in slimme oplossingen en kom met creatieve ideeën. Want ik doe dingen altijd graag net even iets anders. Op basis van alle indrukken ga ik aan de slag. Ik werk een idee uit en maak een bijpassende offerte. Open en eerlijke communicatie kenmerken me hierbij. Ik zeg wat ik doe en doe wat ik zeg. Van begin tot eind.

Uniek product

Het liefst maak ik iets unieks met hout en staal. Hout óf staal kan natuurlijk ook. Als we overeenstemming hebben over het ontwerp en de kosten, ga ik voor je aan de slag. Alles wat ik maak, is in een oplage van één. Op ambachtelijke wijze ga ik aan de slag met jouw woonproduct. Ik werk met ‘echte’ materialen. Robuust en met een lange levensduur. Indien beschikbaar en gewenst, maken we van iets ouds weer iets nieuws. Woonproducten met een verhaal, jouw verhaal.

Het resultaat:
een persoonlijk product voor nog meer woonplezier in huis of tuin!

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen?