TUINMEUBELS EN -ACCESSOIRES OP MAAT

by loyd spijker
Het complete plaatje! Tuinmeubels en tuinaccessoires op maat.

Als hovenier ontwerp je mooie tuinen en verzorg je de complete aanleg. Wat vaak nog ontbreekt in het totaalplaatje is het tuinmeubilair en eventuele tuinaccessoires. Met op maat gemaakte meubels en bijvoorbeeld vuurtafels of plantenbakken kun je een complete tuin aanbieden, waarbij alles perfect op elkaar aansluit. Dit biedt je kans op meer onderscheidend vermogen, meer omzet én blije klanten. Maar wie kan met je meedenken over het ontwerp en de uitvoering hiervan? Wie gaat dat maken? En wat kost dat? Daar kan ik, Harald Windt, je bij helpen. Ook kan ik je ondersteunen bij bijvoorbeeld het plaatsen van een schuur, schutting, veranda of pergola. Is het gemaakt van hout of staal? Dan ben ik je man!

Hout en staal

Mijn kennis van hout- en metaalbewerking combineer ik met mijn ervaring als onder andere (assistent) hovenier. Een hoekbank met tuintafel voor optimaal ruimtegebruik? Een meubel voor de (bestaande) barbecue? Houten of stalen plantenbakken in elke gewenste kleur? Een unieke vuurkorf of sfeervolle vuurtafel? Alles kan! Als het maar van hout of (corten)staal is, ben ik je sparringpartner. Ik denk met je mee en werk je idee uit voor jouw opdracht. We bespreken de mogelijkheden, zoals materiaalgebruik, maatvoering en afwerking. Vervolgens maak ik een prijs voor jouw offerte. Bij akkoord van de klant nemen we de laatste details door en gaan we aan de slag.

Extra handjes

Kun je ook hulp gebruiken bij de aanleg van de tuin? Bijvoorbeeld bij het plaatsen van een schuur, schutting, veranda of pergola? Ik zorg voor die extra handjes die vaak nét goed van pas komen. Snel en vakkundig ronden we de klus af. Zodat jouw klant tevreden is en kan gaan genieten van zijn exterieur.

by loyd spijker

PROJECTEN

Benieuwd naar tuinprojecten waar ik aan (mee)gewerkt heb? Bekijk ze hieronder.

Eigentijdse tuinbank

Dit tuinbankje heeft een modern design met zijn mat zwarte stalen frame dat in één lijn doorloopt. Geschikt om op te genieten met 2 tot 3 personen.

Moderne plantenbakken

Het robuuste maar elegante ontwerp van deze stalen maatwerk plantenbakken past perfect bij de bestaande boompjes en authentieke gevel.

Complete tuinmeubelset

Met deze op maat gemaakte tuinmeubelen is het maximaal genieten! Een complete set met hoekbank, eettafel, bbq-meubel én tuinbankje.

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen?