STAAL OP MAAT VOOR MEUBELS

by loyd spijker
Help! Mijn klant wil staal in zijn maatwerk meubel.

In steeds meer interieurs zie je het terug: de toepassing van staal. Een trend die haast niet meer weg te denken is.
Ook klanten vragen steeds vaker naar het verwerken van metaal in jouw meubelontwerp. Maar wat zijn de mogelijkheden? Aan welke kosten moet je denken? En wie gaat dit voor je maken? Daar kan ik, Harald Windt, je bij helpen.

Sparringpartner

Met dezelfde precisie en passie waarmee jij als meubelmaker of interieurbouwer werkt, ga ik aan de slag met het stalen onderdeel voor jouw maatwerk meubel. Denk bijvoorbeeld aan op maat gemaakte tafelframes en unieke kastgrepen.

Als het om staal gaat, ben ik je sparringpartner. Ik denk met je mee en werk je idee uit tot een (technisch) ontwerp voor het stalen onderdeel van jouw opdracht. We bespreken de mogelijkheden zoals maatvoering, bevestiging en afwerking. Behoud het staal bijvoorbeeld zijn unieke structuur en kleur? Of gaan we het volledig opschuren en spuiten in een kleur naar keus? Ik maak een prijs voor jouw offerte. Bij akkoord van de klant nemen we de laatste details door en gaan we aan de slag.

Extra handjes

Kun je ook hulp gebruiken bij het plaatsen van die flinke kast of fraaie keuken? Ik zorg voor die extra handjes die vaak nét goed van pas komen. We werken snel en netjes. Alles om ervoor te zorgen dat de klant tevreden terugkijkt. Niet alleen op zijn nieuwe interieur, maar ook op het gehele proces.

by loyd spijker

PROJECTEN

Benieuwd naar interieurprojecten waar ik aan (mee)gewerkt heb? Bekijk ze hieronder.

Vintage schoenenkast

Een maatwerk kast die niet alleen fraai en duurzaam is, maar ook praktisch door de softclose ladegeleiders en industriële bakken.

Grepen van de smid

Handgesmede grepen, speciaal ontworpen en op maat gemaakt voor een robuuste eikenhouten keuken, maken het helemaal af.

Open haard en tv-meubel in 1

Een uniek meubelstuk waarbij de open haard en het tv-meubel één strak geheel vormen. Volledig op maat gemaakt en flexibel in te delen.

Rustiek eiken eettafel

Een prachtig massief eiken tafelblad in combinatie met een op maat gemaakt stalen onderstel in mat zwart, maakt de kleurrijke woning helemaal af.

Handgemaakte keukengrepen

Een stalen handgreep exact op maat met elke gewenste afwerking en kleur. Dat misstaat geen enkele keuken.

Klassiek industriële salontafelset

Efficiënt in meerdere opzichten! Dat is deze stoere salontafelset met stalen frame en blad van gebruikte vuren balken.

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen?