Stoer kinderbed van sloophout

by loyd spijker

Een uniek bed voor een stoere kinderkamer door een massief ontwerp en de combinatie van sloophout en staal.

  • Kinderbed Sloophout Staal Slaapkamer Harmelen
  • Speelgoedkist Sloophout Staal Harmelen
  • Kinderbed Sloophout Staal Slaapkamer Harmelen
  • Speelgoedkist Sloophout Staal Harmelen

Kinderbed voor nu, én later
Dit bed is heel geschikt voor kinderen die toe zijn aan een groot bed én (veel) ouder. Een uitvalplank is bevestigd en makkelijk uit te nemen wanneer het bed verschoond wordt of het niet meer nodig is voor de kleine man of meid.

Het trappetje met twee treden maakt het makkelijker voor kinderen om in en uit bed te gaan, maar kan ook weggeschoven worden. Zo blijft het bed ook nog heel geschikt voor de pubertijd. Jaloers? Het ontwerp en de maatvoering kan natuurlijk ook aangepast worden voor volwassenen.

Wandplanken en opbergkist
Om de slaapkamer helemaal af te maken zijn van dezelfde materialen speelse wandplanken gemonteerd. Deze bieden veel ruimte om spullen op te plaatsen en de kamer naar wens te stylen. Voor extra opbergruimte en om eventuele rommel uit het zicht te houden, is een speelgoedkist van het sloophout en staal gemaakt.

Wie wil er nu niet zo’n stoere slaapkamer? Melle slaapt in ieder geval heerlijk door ’s nachts sinds hij zijn ‘grote-jongens-kamer’ heeft…

Benieuwd naar vintage gangmeubilair in een vergelijkbare stijl, maar dan met magazijnbakken en eiken wagonplanken? Klik op de tekstlink om meer te ontdekken.

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen?