Rustiek eiken eettafel

by loyd spijker

De maatwerk eettafel van hout en staal vormt de verbinding tussen de woonkamer en keuken. De neutrale afwerking past perfect bij de kleurrijke inrichting van deze Harmelense woning.

  • Eettafel Hout Staal Design Eiken Zwart Maatwerk Harmelen
  • Eettafel Hout Staal Design Eiken Zwart Maatwerk Harmelen
  • Eettafel Hout Staal Design Eiken Zwart Maatwerk Harmelen
  • Eettafel Hout Staal Design Eiken Zwart Maatwerk Harmelen

Massief rustiek eiken
Het massieve tafelblad van rustiek eiken is maar liefst 6 cm dik. Het blad is afgewerkt met een transparante matte lak, waardoor de natuurlijke uitstraling van het hout behouden blijft.

Stalen tafelframe
Het onderstel is gemaakt van metalen kokers van 8 x 8 cm en gepoedercoat in de kleur mat zwart. Door het robuuste ontwerp vormt het tafelframe een mooi geheel met het houten tafelblad.

Genoeg zitplaatsen
Door de lengte van de tafel van 260 cm en een breedte van 90 cm is er genoeg ruimte om de 8 vrolijk gekleurde stoelen met stalen onderframe een plek te geven.

Meer tafels
Spreekt de stijl van de keukentafel je aan? Bekijk dan ook eens het ontwerp van deze stijlvolle kloostertafel voor buiten. Heb je een tafelblad dat – na een opknapbeurt – makkelijk nog een ronde mee kan en zoek je een nieuw onderstel op maat? Ook dat is mogelijk. Kijk maar eens bij dit familie-erfstuk dat een tweede leven kreeg met een stalen u-frame.

"Via via ben ik bij Loyd terechtgekomen voor een eetkamertafel. Wat gelijk opvalt is de brede visie van Harald qua materiaal, afwerking, details etc. Alles is mogelijk, waarbij in hoge mate rekening wordt gehouden met de wensen van de klant. Het hout voor het blad zoekt hij zelf uit, wat ook te zien is aan de kwaliteit. Ik heb het blad dan ook naturel gelakt (ben schilder) met een 2-componenten watergedragen lak, zodat het een zo onafgewerkt naturel mogelijke look heeft. Maar Harald doet het eventueel ook. Het onderstel is niet zomaar een onderstel, maar robuust van dik staal dat gepoedercoat is. Al met al een onverwoestbaar geheel. Alle lof voor Harald / By Loyd."
Jan & Aartine | Harmelen

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen?