Lees meer over mij

by loyd spijker

By Loyd staat voor ‘Gemaakt door Harald’. Loyd is hoe ik, Harald Windt, al van jongs af aan word genoemd. En ik maak graag dingen: van ontwerp tot uitvoering en van hout tot staal. Met mijn creativiteit en handigheid van een huis en een tuin een thuis maken. Dat is wat ik het liefste doe.

Dosis levenservaring

Ik ben geboren in onze mooie hoofdstad Amsterdam. Getogen in het oer-Hollandse dorp Harmelen. Inmiddels vier kinderen en een gezonde dosis levenservaring rijker. Naast leuke dingen doen met het gezin, ga ik graag een potje volleyballen, bezoek ik een concert en drink er gezellig een (speciaal) biertje bij. Ook ben ik waarschijnlijk één van de zeldzame mannen die voor zijn plezier naar een meubelboulevard gaat om inspiratie op te doen.

Doen wat ik leuk vind

Na 17 jaar ervaring in het staal als werkvoorbereider en metaalbewerker, werd het tijd voor iets nieuws. Tijd om iets te gaan doen dat ik écht leuk vind. Iets waar ik mijn creativiteit in kwijt kan en waarbij ik met mijn hoofd en handen kan werken. Met verschillende materialen en op het gebied van interieur en exterieur.

De volgende stap

Ik ben als timmerman aan de slag gegaan en heb met veel plezier gewerkt als hovenier. Ondertussen heb ik cursussen gevolgd als ambachtelijk meubelmaken en smeden, van beginner tot gevorderde. Toen werd het tijd voor de volgende stap: starten als zelfstandige. Met het ontwerpen en maken van unieke woonproducten, aangevuld met afwisselend werk als zzp-er voor andere ondernemers, vul ik mijn dagen.

Klanten verrassen

Het leukste vind ik om klanten te verrassen met iets creatiefs. Iedereen wil een plek waar hij of zij zich thuis voelt. Hier draag ik aan bij met persoonlijke woonproducten. Voor binnen en voor buiten. Van hout en staal. Een eyecatcher die niemand anders in zijn huis of tuin heeft.  Volledig afgestemd op individuele wensen en voorkeuren.

Een tevreden klant, daar word ik vrolijk van.

Kennismaken om wensen en ideeën te bespreken?